diumenge, 26 de febrer de 2012

LLOM DE VEDELLA D´ANGUS AL FORN AMB PURÉ DE PATATA RÚSTIC


Es diu que l´angus es la segona millor carn del món, ja sabeu que la primera sens dubte es la Wagyu o de Kobe, al Japó a les vedelles els hi fan massatges i s´els hi dona cervesa.
La raça black angus provee d´Aberdeen, Escòcia i es va començar a criar als Estats units a partir de 1878, son vedelles que viuen en llibertat durant els primers anys de vida i que despres s´alimentats amb cereals.
La seva carn es tendra i delicada i val la pena, si mes no, tastar.la

;

Un tros de llom de vedella Angus d´uns 1500g
Mostassa antiga
unes nous de mantega
Julivert picat, sal i pebre negre

Saleu i empebreu be la carn, unteu.la be de mostassa,
Fregiu la carn a foc molt viu per sellar els poros de la carn i poseu.la en una safata que pugui anar al forn,
Desglaceu la paella amb una mica de cognac i tireu.ho per sobre la carn, escampeu.hi julivert picat i unes nous de mantega.
Deixeu.la coure a 180º durant vint-i-cinc o trenta minuts, sempre dic que els forns van diferent i que tot.hom coneix com funciona el seu.

1 comentari:

  1. la mayor parte de la carne que exportamos por acá es la angus. no soy muy de carnes pero tu plato está para pasarle el pancito, jeje

    pd: ¿se puede evitar la palabra de verificación? es medio incómoda para dejar el mensaje... la segunda palabrita casi nunca la entiendo y tengo que ponerla varias veces :o(

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...