diumenge, 1 de maig de 2011

CUP CAKES

Dimecres al matí, la Núria i jo vam anar a un taller de Cup cakes que Dolors ens va fer a la botiga, Gatgets de cuina, Un matí molt agradable i sobre tot productiu.
Aquest cap de setmana la família Nirvana ha fet el tast.




110gr. de mantega a temperatura ambient
180gr. de sucre
Dos ous a temperatura ambient
245gr. de farina amb 10g de llevat
Un pessic de sal
125 ml. de llet
Extracte de vainilla

Batre la mantega i el sucre fins que blanquegi, tot seguit incorporeu.hi els dos ous, un a un, després la farina prèviament tamisada, en dues vegades alternant. ho amb la barreja de la llet amb l´extracte de vainilla, batre fins que la mescla sigui homogènia, acabar d´afegir la llet i acabar de lligar.
Repartiu la massa dintre dels motlles de paper que haureu col.locat dins d´un motlle multicavitat de mufins, de silicona ó d´alumini.
Ompliu dues terceres parts del volum total i enforneu durant 20 minuts a 180º amb el forn preescalfat, dalt i baix fins que siguin cuits i els escuradents surtin ben nets.
Trèieu.los del forn i deixeu.los refredar abans de treure del motllo, espereu que siguin ben freds abans de posar.hi la crema, d´altre forma l´escalfor la desfaria.

BUTTERCREM DE XOCOLATA 

175gr. de cobertura de xocolata
225gr. de mantega a temperatura ambient
Una cullerada de llet  a temperatura ambient
Una cullerada d´extracte de vainilla
250gr. de sucre llustre tamisat

Desfeu la xocolata i deixeu refredar fins que estigui a temperatura ambient
Bateu, la llet el sucre llustre i l´extracte de vainilla fins que quedi una crema suau, afegiu.hi la xocolata desfeta i temperada, acabeu de batre fins que la crema quedi amb la consistencia adecuada.
Poseu.la dins una màniga pastissera i guarniu,
Feu servir toppings, sprinkles, sucres de colors, liofilitzats, fruits secs o figures de fondant ....

La recepta també esta a la web de "Gadgets de cuina" i es del taller de Dolors, les cantitats son per uns 15 o 20 cup cakes.

3 comentaris:

  1. No me diràs que no t'han quedat divins.......

    ResponElimina
  2. T'han quedat perfectes, amb aquest butter cream de xocolata, mmmmm .. espectaculars.
    petonets wapa

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...