dissabte, 23 d’abril de 2011

TARTELETES DE CEBA CARAMELITZADA AMB FORMATGE DE CABRA

Desprès d´una Setmana Santa passada per aigua, ja estem a la Pasqua, els cels nomes son mes clars de nubols a estones, però si que semblen mes nets, l´aire es mes fresc i a casa encara disfrutem d´un foc al capvespre, ....i dels amics que ens visiten




Un paquet de tartaletes
700g de ceba tallada a quarts
70g de mantega
30g d´olid´oliva verge extra
una cullaradeta de sal
30g de caramel liquid
un pessic de pebre.
unes rodanxes de formatge de cabra

Posa la ceba en el got de la Thermomix i talla la ceba 4 segons a velocitat 5.
Baixa amb l´espatula tot el que t´hagi quedat en les parets del got.
Afegeix la mantega i l´oli i programa 30 minuts, temperatura Varoma, gir a l¨esquerra, velocitat cullera.
Afegeix la sal, el caramel líquid i el pebre i programa 3 minuts, 100º. velocitat 1.

Farceix les tartaletes amb la ceba i poseu un tros de formatge de cabra a sobre.
Gratineu uns minuts fins que el formatge s´hagi fos.

Del llibre "Simplemente espectacular" de Thermomix


1 comentari:

  1. mirá vos, nunca caramelicé la cebolla con caramelo, sino que la dejo muuuucho tiempo en la sartén, para que larguen sus propios jugos y se hagan solitas (salvo una pizca de sal). habrá que probar con el caramelo.
    ¡espero vuelvas pronto, marta! y sí, me llegan tus respuestas :)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...