diumenge, 24 d’abril de 2011

ASPIC DE CAVIAR AMB OU DE GUATLLA


Un ou de codorniu per cada motllo, si es que els feu individuals (o una dotzena si ho feu en un motllo gran).
900g d´aigua
8 fulles de gelatina grans o 10 si son petites
1/2 pastilla de caldo de peix
50g de xeres sec
El suc d´una llimona
Un pot petit de caviar de salmó

Poseu en el got de la Thermomix 500g d´aigua, els ous de guatlla dins del cistellet i programeu 12 minuts, temperatura Varoma, velocitat 2. Deixeu.los refredar, peleu.los i reserveu.los
Hidrateu la gelatina cinc minuts dins d´un bol amb aigua freda.
Afegiu al got, els 400g d´aigua que et faltaven, la mitja pastilla de caldo de peix i el xeres  i programeu 3 minuts, 70º, velocitat 2.
Escorreu les fulles de gelatina, poseu.las al got i barregeu 10 segons, velocitat 2.
Mulleu els motllos, poseu.hi una part del preparat a cada motllo i deixeu.los a la nevera perquè agafi cos, quan s´hagi endurit una mica, poseu.hi els ous de guatlla partits, i acabeu de cobrir, (procureu que us sobri una mica de gelatina per el caviar). Torneu a posar.los a la nevera i deixeu quallar de nou.
Poseu el caviar en un bol, cobriu amb el suc de llimona i una mica de gelatina de la que us hagi sobrat, barregeu be i  quan el motllo s´hagi endurit poseu.hi el preparat de caviar.
Torneu a deixar a la nevera fins que sigui el moment de servir.

Del llibre "Simplemente espectacular" de Thermomix.

2 comentaris:

  1. Quina recepta més original, no l'he tastat mai, però m'agrada molt la idea. Moltes gràcies per compartir-la
    Petonets

    ResponElimina
  2. que buena presentación! es un entrante hiper delicado, me gusta la idea.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...