dilluns, 9 d’agost de 2010

MIL FULLS DE BLINIS AMB SALMÓ MARINAT, OU POCHÉ I TÒFONA






Per els blinis;

2 ous
Un pessic de sal
100g de farina
5g de llevadura (tipus royal)
1dl de llet.

 Poseu tot en el got del turmix i barregeu,
 Deixeu.ho reposar uns 30 minuts a la nevera i quan ho hageu de fer servir, unteu una paella amb mantega, poseu.la al foc i quan estigui ben calenta, tireu.hi un cullerot d´aquesta barreja cobrint el fons, segons si els preferiu finets com una crep o mes gruixuts, deixeu coure fins que veieu que es desenganxa per els cantons i llavors doneu.els-hi la volta. 
Aquest jo els he retallat amb un motllo, però els podeu fer tant grans com vulgueu. 

Per els ous poché;

Poseu aigua amb sal a bullir i quan estigui a màxima potencia trenqueu l´esclovia i tireu.hi els ous fins que la clara es torni blanca, (uns 4 minuts)

2 comentaris:

  1. A Berlín ens en vam fer un tip de menjar blinis, però t'assegurem que cap n'hi un tenia una pinta tan suculenta com la teva creació. Ets fantàstica!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...