diumenge, 17 de gener de 2010

BROWNIE amb SALSA CALENTA de XOCOLATA BLANCA


*125g de xocolata negre.
*Un grapat de nous picades al vostre gust.
*75g de mantega.
*75g de sucre.
*Dos Ous.
*25g de farina.
*Un pessic de sal.
*Una culleradeta de llevadura en pols.
*Una culleradeta de sucre vainillat.

*Poseu la mantega i la xocolata i programeu 5 minuts a temperatura 50º, velocitat 2.
*Afegiu els ous i el sucre en el got i programeu 2 minuts a velocitat 3.
*Incorporeu la farina, les anous, la vainilla, la llevadura i la sal, i programeu 2 segons a velocitat 4-.
*Poseu la masa en un motlle engreixat i poseu.lo al forn, previamente escalfat a 190º durant 10 minuts.



PER A LA SALSA DE XOCOLATA BLANCA

*100g de nata liquida.
*75g de xocolata blanca.
*Una cullerada de brandy (opcional).

Poseu en el got de la Thermomix, la xocolata blanca y programeu 4 segons a velocitat 7.
Afegiu la nata i el brandy (ó qualsevol licor que us agradi mes) i programeu 4 minuts a 37º per la TM 31, o 40º per la TM 21, a velocitat 3.


Serviu el brownie fred i la salsa calenta.

Recepte de base, de la revista THERMOMIX MAGAZINE.

2 comentaris:

  1. El contrast negre i blanc de les xocolates, auguren una suculència. M'encantaria tastar-lo.

    ResponElimina
  2. M´encanta el brownie, es un dels meus postres preferits.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...