diumenge, 3 de gener de 2010

ARROS amb GAMBES i FOIE




*Foie fresc. (Una o dues llesques de fetge per cap)
*Gambes fresques, pelades.
*Un grà d´all.
*Una ceba mitjana.
*200g. de tomàquet triturat natural.
*Arros bomba.
*Un brick de litre de brou de pollastre.



*Salpebreu el fetge i en la mateixa cassola o paellera en la que fareu l´arros, coeu.lo sense oli i reserveu.lo.
*Amb el greix que haurà deixat anar passeu lleugerament les gambes, (penseu que despres les incorporareu a l´arros i s´acabarán de fer) treieu.les i reserveu.
*Feu un sofregit amb l´all, la ceba i el tomàquet.
*Afegiu l´arros i doneu.li un parell de voltes perque s´impregni del sofregit, seguidament tireu.hi el brou de pollastre i deixeu bullir uniformement, quan faltin uns minuts perque estigui llest afegiu.hi les gambes i tasteu de sal.
*Acabeu de coure fins que l´arros estigui al vostre gust, sigui al dente o mes cuit.

1 comentari:

  1. Hola Marta, una recepta elegant i moooolt bona. Ens agraden molt les fotos que fas. Un petó enorme.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...