diumenge, 20 de setembre de 2009

VARIACIÓ de NASI GORENG amb POLLASTRE i GAMBES

Es el meu primer HEMC, espero que no el últim.

L´Amfitriona es la Núria de CocinArte que ha triat la com a tema la cuina asiàtica i oriental.




* Pollastre tallat a tiretes. (en aquest cas, una petxuga per cap)
* Verdura al gust. (un carabassó, un pebrot vermell, una albergínia, un grapat de mongetes tendres, ceba tendre, xampinyons)
*Dotze llagostins.
*Oli de girasol.
*1/2dl de Salsa de soja.
*Una cullerada de cafè de sucre
*Arròs bullit per acompanyar.

- Talleu el pollastre .. ( si no t´ho ha pogut fer la gallinaire ) .. i les verdures a tires bastant uniformes.

- En un Wok ó cassola de ferro colat, amb una mica d´oli de girasol poseu el pollastre salpebrat, a daurar, desprès afegiu. hi les verdures, fins que estiguin tendres i llavors poseu.hi els llagostins i remeneu, mentrestant prepareu en un bol, la barreja de salsa de soja amb el sucre, que tirareu per sobre tot seguit i deixeu coure uns minuts mes.

- Serviu acompanyat d´un bol amb l´arròs bullit i d´uns palillos xinesos per als mes traçuts.

2 comentaris:

  1. Hola.

    Pues sí que ha de quedar rica esa mezcla de pollo, gambas y verduras a la que es tan aficionada la cocina asiática.
    Y, claro, luego su arrocito. Lo que no nos sale bien es lo de los palillos; y mira que lo intentamos, pero nada.

    Saludos y buen provecho.

    ResponElimina
  2. Felicitats per participar en el Hemc!! Espero que no sigui l'última vegada. La recepta boníssima i senzilla de preparar.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...