dijous, 17 de setembre de 2009

CREMA de CARBASSA

Una de les meves grans aficions es la cuina i em deixa meravellada la creativitat d´alguns autors que publiquen en aquesta blogosfera, això m´ha animat a compartir les meves receptes.



*En una olla sofregiu un parell de porros i una ceba grossa tot tallat a làmines, No cal que estigui gaire daurat, nomes que tinguin una consistencia tova, llavors hi afegiu la carbassa tallada a daus... ( jo sempre en demano mig kilo si la trobo de les grosses que venen a trossos, normalment al tallar sempre en surt mes de mig kilo i la faig servir tota) ...Salpebreu i la deixeu enrossir una mica i seguidament ho cobriu d´aigua mineral fins a sobrepassar les verdures uns dos dits, ho deixeu bullir durant uns vint minuts.

*Passat aquest temps ho trèieu del foc i ho deixeu refredar una mica abans de triturar-ho tot, hi afegiu una ampolleta de crema de llet.. (uns 200ml.) .. i un tros de formatge de rulo de cabra.. (al vostre gust) ..Ho torneu a triturar i es pot servir amb una mica de pernil tallat petitet com a la foto o amb una mica d´ou dur o una mica de cansalada (o bacó) tallat petitet i ben enrossit.

1 comentari:

  1. Has probado alguna vez a hecharle jugo de naranja a la crema de calabaza?? Está riquísima, lo hago casi al final , en este caso sin queso, lo demás igual...servir decorado con semillas de amapola.... rica rica! (Es la receta de una amiga)
    De todas formas esta he de probarla yo!!
    ay!! pero que cosas tan ricas tienes...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...