dimecres, 30 de setembre de 2009

COCA de SEITONS

Un entrant senzill que a mida mes reduïda es pot presentar també com a part d´un aperitiu.





* 500g de seitó fresc
*Un paquet de massa brisa.
*500g de ceba de figueres
*1 pebrot verd
*Uns tomàquets cherry per decorar

*Netegeu els seitons, treieu-ne el cap, la tripa, l´espina i separeu els dos lloms.

*Talleu la massa brisa en la forma que us faci mes gracia, feu.li uns foradets amb una forquilla i coeu.la en el forn (segons indiqui el paquet ó funcioni el vostre forn, ja se sap que cada un es diferent).

*Talleu la ceba a lamines i el pebrot a trossos i amb un raig d´oli sofregiu.ho a foc baix fins que agafi un color daurat.

*Munteu la massa brisa, cobrint. la amb una base de ceba i pebrot, i els seitons fent vano des de el centre, guarniu amb uns tomàquets cherry y torneu a posar.ho al forn uns minuts, just fins que es coguin els seitons.

Bon Profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...